Par Latvijas palīdzību Nepālas 2015.gada zemestrīcē cietušajiem

2015.04.29. | Autors: |

Nepālas zemestrīcē, kas notika sestdien, 2015.gada 25.aprīlī ar pēcgrūdienu 26.aprīlī, ir miruši vairāk kā 3351 cilvēki, ievainoti 6833, vajadzībā pēc mājokļa un pārtikas atrodas vairāk kā 1 400 000 cilvēku (wwww.unocha.org – 27.04.2015).
Jebkuram Latvijas iedzīvotājam ir iespēja solidarizēties ar Nepālas iedzīvotājiem un atbalstīt viņus, ziedojot finanšu līdzekļus caur Latvijas Platformas attīstības sadarbībai (LAPAS) biedru organizāciju “ADRA Latvija”, zvanot uz ziedojumu tālruni 90006772 (ziedojums 7,11 EUR) vai, veicot iemaksu ziedojumu kontā a/s “Swedbank”, LV77HABA0551002308686.

Organizācijas „ADRA Latvija” vadītājs Konstantīns Rezņikovs skaidro: “Mūsu devīze ir – Palīdzot vienam, mēs izmainām pasauli! Latvijas iedzīvotāji ir pierādījuši solidaritāti ar savas valsts iedzīvotājiem, palīdzot daudziem indivīdiem nelaimju un sāpju stundā, saziedojot milzīgas summas. Nepāla šķiet tālu un daudziem neaizsniedzama, taču tie arī ir mūsu līdzcilvēki, kuri jūtas bezcerīgi nomākti! Viens zvans var sniegt atvieglojumu daudziem pasaules mērogā! Saziedotie līdzekļi bez starpniecības vai jebkādām citām izmaksām tiks novirzīti starptautiskās organizācijas ADRA pārstāvniecībai Nepālā, kas darbojas Nepālā kopš 1984.gada un šobrīd aktīvi strādā glābšanas darbos. Naudas ziedojums palīdzēs glābējiem novirzīt resursus visvairāk nepieciešamajā virzienā. Aktuālā informācija no glābējiem ir, ka akūti trūkst teltis un tenti cilvēku pagaigu mitekļu izveidei, ūdens kannas, higiēnas preces, pārtika”.
ADRA Latvija un LAPAS savās mājas lapās regulāri publicēs aktuālāko informāciju par palīdzības sniegšanu Nepālā.
Pateicamies ikvienam ziedotājam par atsaucību un solidaritāti ar Nepālas iedzīvotājiem! Palīdzot vienam, mēs izmainām pasauli!
Latvijas Platforma attīstības sadarbībai LAPAS apvieno 30 nevalstiskās organizācijas, kas strādā attīstības sadarbības un attīstības izglītības jomā (vairāk informācijas www.lapas.lv). Kopā ar biedru organizāciju ADRA Latvija, LAPAS jau ir vākušas ziedojumus humanitārās krīzes (humanitarian aid) novēršanai pēc 2013.gada 9.novembra taifūna postījumiem Filipīnās.
Informāciju sagatavoja biedrības Latvijas Platforma attīstības sadarbībai (LAPAS) direktore Inese Vaivare un organizācijas „ADRA Latvija” vadītājs Konstantīns Rezņikovs.
Vairāk informācijas:
Konstantīns Rezņikovs, tālr. 29463322, e-pasts info@adra.lv
Nodibinājums „Fonds ADRA Latvija”
Reģistrācijas Nr. 40008018797
www.adra.lv


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Raksti

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.