Krastmalas īpašumu likstas

2020.09.11. | Autors: |

“Bet ikviens, kas šos manus vārdus dzird un nedara, ir līdzināms nejēgam, kas savu namu būvējis uz smiltīm. Kad lietus nāca un straumes plūda, un vēji pūta un triecās pret šo namu, tas sabruka, un posts bija liels.” (Mateja 14:26-27)

Paklausība vada uz svētībām. Nepaklausība vada un nepatikšanām. Varam atcerēties Jēzus līdzību par diviem celtniekiem, kuri katrs cēla māju. Viens izvēlējās celt lēti, uz viegli rokamām smiltīm. Otrs cēla dārgi – uz grūti izkaļamās klints. Otrā vīra projekts prasīja garāku laiku un lielākus izdevumus, bet, kad pavasara lietavas pārvērš upīti par trakojošu piekrastes skalotāju, tad rodas jautājums kurš no cēlājiem piedzīvo likstas? Krastmalas īpašums, nedod pārliecību, ka tas spēs izturēt vētru.

Jēzus saka, ka “gudrais celtnieks ir tas, kas šos Manus vārdus dzird un dara.” Atšķirība tiem diviem, nebija zināšanas vai nevērība, bet paklausība un nepaklausība. Mēs iegūstam drošību, kad mēs Dieva padomus pielietojam dzīvē. Mēs esam tik stingri, cik stigra ir mūsu paklausība Viņam. Noraidīsim krastmalas īpašuma burvību. Celsim māju uz klints.


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.