Esi atvērts spēka Avotam

2020.10.11. | Autors: |

“Tā arī Gars nāk palīgā mūsu nespēkam” (Rom 8:26).

Svētais Gars nav vienkārši entuziasms, līdzjūtība vai bramanība. Viņš var ierosināt šādas emocijas, bet Viņš pats ir Persona. Viņš nosaka ceļojuma maršrutu (Apd 16:6), izdala garīgās dāvanas (1.Kor. 12:7-11), un izrauga draudzes vadītājus (Apd 13:2). Viņš māca (Jāņa 14:26), vada (Jāņa 16:13), un mierina (Jāņa 16:7).

“Tas pie jums paliek un būs jūsos” (Jāņa 14:17). Vai gadījuma viesis? Nē, draugs! Svētais Gars ir pastāvīgs viesis Savu bērnu sirdīs. Tā Viņa spēks kļūst mūsu spēks. Tad kādēļ mēs ciešam no spēka trūkuma?

Mēs esam ar tieksmi paļauties uz Svēto Garu mūsu glābšanā, bet ne lai mūs stiprinātu – līdzīgi ticīgiem Galatijā. Pāvils viņiem jautāja: “…reiz sākuši Garā, nu gribat tapt pilnīgi caur miesu? (Gal. 3:3). Mēs griežamies pie Viņa, lai sāktu ticības ceļu, un tad turpinām savā spēkā. Tā pati roka, kas novēla akmeni no Kristus kapa, var nogrūst tavas šaubas. Tas pats spēks, kas iekustināja apstājušos Kristus sirdi, var iekustināt tavu apsīkušo ticību. Tas pats spēks kas uzvarēja sātanu, var un varēs sakaut sātanu tavā dzīvē. Tikai esi atvērts Šim spēka Avotam…


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.