Spēka depozīts

2020.10.19. | Autors: |

“Viņā jūs arī esat dzirdējuši patiesības vārdu, savas pestīšanas evaņģēliju, un viņā jūs, ticēdami šim evaņģēlijam, esat apzīmogoti ar apsolīto Svēto Garu, kas ir ķīla tam, ka mēs saņemsim mantojumu un ka viņš mūs ir izpircis sev par īpašumu, lai mēs esam viņa godības slava.” (Efeziešiem 1:13-14)

Vārds “mantojums” Jozus grāmatā parādās gandrīz 60 reizes. Pavēle iemantot zemi lasāma 5 reizes. Un lielais apsolījuma piepildījums tautai tiek izteikts vārdos: “Tad Jozua atlaida ļaudis – katru uz savu mantojuma daļu.” (Jozus 24:28)

Vai nav pienācis arī laiks saņemt tavējo? Tev tas ir, ja esi atdevis savu sirdi Kristum, tad Dievs tev devis mūžības Kānanu. Viņš “svētījis (tevi) visās garīgajās svētībās, kas mums Kristū ir debesīs!” (Efes 1:3) Ievērosim vārdu “svētījis”. Nav teikts, ka Viņš “svētīs”, vai “varētu svētīt”, vai “kādu dienu svētīs”. Tev jau ir pieeja katrai garīgai svētībai Debesīs. Atgriešanās pie Dieva ietver ne tikai grēku piedošanu. Bet tā ietver arī spēka depozītu. Ar Svēto Garu Kristus iemājo mūsos. “Tādēļ tas, kas ir Kristū, ir jauns radījums; viss vecais ir pagājis, un redzi – viss tapis jauns.” (2.Kor 5:17). Pieprasi savu mantojumu.


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.