Neviens neaizkavēs

2021.07.06. | Autors: |

“No tiem vīriem, kas bija gājuši izlūkot zemi, dzīvi palika Jozua, Nūna dēls, un Kālebs, Jefunnes dēls.” (4. Mozus 14:38)
Citu cilvēku lēmumi un nepaklausība neatcels Dieva gribas īstenošanos jūsu dzīvē. Citu cilvēku rīcība jūs ietekmēs, bet neviens nevar novērst to, ko Dievs vēlas darīt jūsos un caur jums. Jozua un Kālebs uzticējās Dievam, tomēr bija spiesti četrdesmit gadus klejot tuksnesī citu cilvēku baiļu un neticības dēļ.
Vai jūs kādreiz esat jutuši, ka kāds traucē Dieva gribai īstenoties jūsu dzīvē? Varbūt kāds neļāva jums iegūt darbu vai paaugstinājumu. Varbūt vadība neapstiprināja jūsu iesniegumu vai komiteja nepiekrita jūsu ieteikumam. Vai jūs ticat, ka vienkāršs cilvēks var atturēt Dievu no Viņa mērķu īstenošanas jūsu dzīvē?
Dievs Jozuas un Kāleba dzīvē paveica visu, ko bija iecerējis darīt. Viņu galvenais uzdevums bija kalpot par dievbijīgiem vadītājiem savai tautai. Ja Jozua un Kālebs vieni ieietu Apsolītajā zemē, kamēr tauta turpinātu klīst tuksnesī, viņi nevarētu piepildīt savu vadītāja aicinājumu. Tomēr galu galā Dievs, kā bija solījis, ieveda Jozuu un Kālebu Apsolītajā zemē. Viņi bija aizkavējušies, bet ne nokavējuši. Esiet pārliecināti: neviens un nekas netraucēs Dievam īstenot Savus plānus jūsu dzīvē.


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.