Patiesība ir persona

2021.07.06. | Autors: |

“Piecēlies viņš apsauca vēju un bangojošos ūdeņus. Un tie norima, un iestājās klusums. Viņš tiem sacīja: “Kur ir jūsu ticība?” (Lūkas 8:24b-25a)
Patiesība ir Persona, nevis jēdziens. Jēzus teica, ka Viņš ir Patiesība (Jņ.ev.14:6). Tas nozīmē, ka jūs nekad nevarat uzzināt patiesību par saviem apstākļiem, ja vien vispirms neesat dzirdējuši to no Jēzus. Mācekļi domāja, ka viņi iet bojā vētras laikā. Viņi bija zvejnieki, kas pārzināja jūru un zināja, kāds ir viņu stāvoklis. Viņi bija ļāvuši apstākļiem viņus pārliecināt, ka “patiesība” ir viņu nenovēršamā nāve. Taču viņi kļūdījās. Patiesība gulēja viņu laivas aizmugurē!
Kad Jēzus runāja, mācekļi ieraudzīja patieso patiesību par savu situāciju. Iestājās pilnīgs miers. Mācekļi bija redzējuši, kā Jēzus dara citus brīnumus, bet viņi vēl nebija pieredzējuši Viņa spēku pār dabu šādā dimensijā. Bieži vien mēs esam līdzīgi mācekļiem. Iespējams, Dievs nesen mums ir varenā veidā parādījis Savu spēku; iespējams, mēs esam piedzīvojuši daudzas garīgas uzvaras pagātnē. Tomēr, kad mūs piemeklē jauna un biedējoša situācija, arī mēs panikā sakām: “Kungs, glāb mani! Es eju bojā!” Dievs mums atgādinās par Savu nodrošinājumu, sakot: “Es varu tikt galā arī ar šo situāciju, un tās dēļ tu Mani vairāk iepazīsi.”


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.