Dzīvais ūdens

2021.07.08. | Autors: |

“Divus ļaunumus darīja mana tauta – tā pameta mani, dzīvūdens avotu, un izcirta sev akas, cauras akas, kur neturas ūdens!” (Jeremijas 2:13)

No artēziskajām akām plūst auksts, svaigs, nebeidzams ūdens no zemes dzīlēm, kas remdē jebkādas slāpes un vienmēr apmierina. Tāds ir garīgās atspirdzināšanas tēls, kas pieder cilvēkam, kurā mājo Svētais Gars.

Vai esat kādreiz dzirdējuši cilvēkus sakām, ka viņu kristīgajā dzīvē ir iestājies sausums? Jums nav jāskrien pa visu valsti, cenšoties atrast garīgās atspirdzināšanas avotus. Konferences, rekolekcijas un grāmatas var sniegt iedrošinājumu, bet, ja tu esi kristietis, dzīvā ūdens avots jau atrodas tevī.

Ja jūs šobrīd izjūtat garīgu sausumu, vai tas nav tāpēc, ka esat mēģinājuši atrast savu garīgās atspirdzināšanas avotu no cilvēku radītiem avotiem, kas katru reizi jūs sagraus? Jēzus izteica jums uzaicinājumu, kad Viņš teica: “Ja kāds slāpst, lai nāk pie Manis un dzer!” (Jņ.ev.7:37). Vai jūs esat atspirdzinājies no dzīvā ūdens, ko var sniegt tikai Jēzus?


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.