Garīgie marķieri

2021.07.19. | Autors: |

Un Israēla bērni tā darīja, kā Jozua bija pavēlējis, un viņi iznesa divpadsmit akmeņus no Jordānas gultnes, pēc Israēla bērnu cilšu skaita, kā Tas Kungs bija Jozuam sacījis, un viņi ar tiem pārnāca pāri upei savā pārnakšņošanas vietā un tos tur novietoja.”(Jozuas 4:8)

Garīgajai atmiņai ir izšķiroša nozīme kristīgajā dzīvē. Būtu traģiski, ja steigā, cenšoties virzīties uz priekšu savā kristīgajā ticībā, jūs atstātu garīgās zīmes svarīgākajās savas dzīves krustcelēs. Bez šo marķieru palīdzības jūs zaudēsiet savu garīgo orientēšanos.

Dievs brīnumainā kārtā šķīra Jordānas upes ūdeņus, lai Izrelieši varētu pāriet pāri un turpināt zemes pārņemšanu. Dievs zināja, ka reizēm israēliešiem nāksies saskarties ar biedējošiem ienaidniekiem un viņiem būs nepieciešams atgādinājums, ka Viņš ir pietiekami spēcīgs, lai viņus aizsargātu. Šī iemesla dēļ Dievs viņiem lika uzcelt pieminekli Jordānas upes krastā. Ikreiz, kad viņi atgriezīsies šajā vietā, viņi redzēs pieminekli un atgādinās par Dieva apbrīnojamo spēku.

Garīgā zīme norāda uz lēmumu pieņemšanas laiku, kad jūs skaidri zināt, ka Dievs jūs vadīja. Vai ir bijuši konkrēti brīži, kad Viņš jūs aicināja uz Savu dzīvesveidu? Vai jūs varat norādīt uz reizēm, kad Viņš jūs vadīja, pieņemot lēmumu, vai spēcīgi uzrunāja jūs par apņemšanos, kas jums būtu jāuzņemas? Saglabājiet šo svarīgo brīžu uzskaiti! Tas palīdzēs jums izprast Dieva darbību jūsu dzīvē un dos jums virziena sajūtu, kad jums nāksies pieņemt lēmumus nākotnē.


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.