Lat BIG vai tas ir nopietni?

2008.11.22. | Autors: |

BIG ir jau dzirdēts – Baltijas Izaugsmes Grupa, Bet Lat BIG nozīmē – Latvijas Bijušo Ieslodzīto Grupa. Tā ir tā pati Adventistu Savienības draudze, kurā ir 157 draudzes locekļi. Savienības draudze sanāk vienu reizi mēnesī un ierodas uz sapulcēm ļoti dažādi cilvēki no dažādām konfesijām un arī bez konfesijām. Mūsu spēks ir liecības un pozitīvais evaņģēlijs. Mēs nerakņājamies savos mēslos, bet mēslus liekam uz saknēm lai gūtu labu ražu nākotnē. Braucam liecināt arī uz Tukumu, Siguldu un gatavojamies braukt uz Jelgavu. Patīkami ir redzēt Gara augļus Dieva druvā. Vairākas dzīvas liecības esam ierakstījuši video variantā DVD diskos. Variet dažas liecības redzēt internetā.
Ir patīkami redzēt grēciniekus, kuri pazīst grēku. 30. novembrī būs 17 satikšanās reize. Lielākā problēma ir savstarpējo attiecību problēma. Iekļaujiet mūs savās lūgšanās lai mēs varētu arī turpmāk sanākt kopā. Lat BIG ir ļoti nopietni, jo sanāk kopā tie bijušie ieslodzītie kuriem nav sociālas un finansiālas problēmas, kuri vēlas būt noderīgi un laimīgi, kuri paši ir spējīgi palīdzēt citiem ar darbu un finansēm.

Brīvprātīgais cietumu kapelāns Rihards Krieviņš

Video liecības skatīt šeit>>
Lūdzu, komentēt


Pagaidām 1 komentārs
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Viena atsauce to “Lat BIG vai tas ir nopietni?”

  1. marexxs

    “Ir patīkami redzēt grēciniekus, kuri pazīst grēku”?! – nu nez vai tas ir kas patīkams…drīzāk varētu priecāties,ja viņi pazīst Glābēju un Draugu Jēzu…

    p.s. pietiek zināt vien to, kas ir labs un arī grēku nebūs grūti atmaskot..

    2009.04.10. plkst. 22.50

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.