Priecājieties Kungā vienmēr!

2020.03.31. | Autors: |

Filipiešiem 4:4

“Priecājieties Kungā vienmēr, es sacīšu vēlreiz – priecājieties!!”

Apbrīnojamākais ir tas, ka Pāvils rakstīja šos vārdus no cietuma! Pāvilam savas dzīves laikā nācās iet cauri daudzām lietām: piecas reizes viņš saņēma 39 sitienus, trīskārt tika pērts ar rīkstēm, vienreiz nomētāts ar akmeņiem. Trīskārt cietis kuģa avārijā, diennakti bijis atklātā jūrā, bieži atradies ceļa grūtībās, briesmās šķērsojis upi, bija laupītāju apdraudēts, savas pašas tautas apdraudēts. Piedzīvoja briesmas tuksnesī un briesmas jūrā. Bet viņš sevī nesa pestīšanas prieku Jēzū un tieši tas palīdzēja pārdzīvot šos drausmīgos apstākļus. Pie tam viņš šeit atkārtoti ierosina citus uz slavēšanu, pateicību un prieku. Uzsvērtais aicinājums priecāties būtībā ir aicinājums uzticēties Jēzum pat grūtākos apstākļos.

Ar šiem vārdiem mēs tiekam aicināti vairāk barot ticību kā bailes. Tātad vairāk domāt par apsolījumiem, ko Dievs mums ir devis. Kristus sekotājs nav imūns pret bēdām, un viņam nevajadzētu būt nejūtīgam pret citu likstām. Bet, ja mēs vairāk barosim ticību, bailes tiks vājinātas. Ja mēs vairāk domāsim par briesmām un tā barosim bailes, tad ticība tiks vājināta.

Pāvils mūs iedrošina nepadoties izmisumam. Uzticoties Jēzum mēs iziesim briesmām cauri. Dievs novēl, lai mēs piedzīvojam iekšējo mieru un prieku visos apstākļos. Mūsu Debesu Tēvs joprojām rūpējas. “Priecājieties Kungā vienmēr, es sacīšu vēlreiz – priecājieties!!”


Pagaidām 1 komentārs
Raksts publicēts kategorijā(s): Raksti

Viena atsauce to “Priecājieties Kungā vienmēr!”

  1. Normunds

    Arī man ļoti noderīga ziņa. Tas ļoti stiprina pārdomājot savu dzīvi. Tiešām no sirds priecājos ka arī man pieder visi šie Kunga dotie apsolijumi. Es arī ļoti priecājos par Viņa, man dotajām, iespējām. Gan to ka es fiziski, arī tehniski varu atļauties apmeklēt šo mūsu draudzes mājaslapu, ka tāda vispār ir! Un tagad es esu spiests ļoti daudzas lietas savā dzīvē pārvērtēt un savādāk uz to visu skatīties.
    Paldies Kungam ka arī šajā, visai pasaulei tik grūtajā situācijā, tomēr ir iespēja saņemt un lasīt arī dzīvu vārdu. Arī es nebeidzu pateikties par miera apstākļiem kādos dzīvoju.

    2020.04.02. plkst. 13.51

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.