Viņa augšāmcelšanās

2020.04.13. | Autors: |

Viņš nav šeit, jo Viņš ir augšāmcēlies! kā Viņš sacījis.” (Mat. 28:6)

Kad Marija Magdalēna un otra Marija nāca pie kapa, viņas bija vairāk kā pārsteigtas. Viņas bija pārbijušās, jo pirmā lieta, ko eņģelis teica: “Nebīstieties” (Mat 28:5) un tad viņš piebilda: “Es zinu, ko jūs meklējat Jēzu, kas bija krustā sists”

“Krustā Sistais” uz visiem laikiem ir Jēzus identitāte. Krustā Sistais ir augšāmcēlies no nāves. Viņa nav šeit, jo Viņš ir augšāmcēlies. (Mat 28:6) Tā ir apbrīnojama vēsts. Kaps bija tukšs. Un tas ir galvenais kristietības pasludinājums. Divi elementi tika doti paskaidrojumā: Viņš nav šeit, jo Viņš ir augšāmcēlies, kā Viņš bija sacījis. Nāciet, skatiet, to vietu kur Viņš tika guldīts (Mat 28:6)

Pirmkārt, Jēzus ir augšāmcēlies, kā Viņš sacījis. Jēzus mācekļiem vairākkārt par to bija stāstījis teicis, tomēr vini to nebija sapratuši.

Otrkārt, eņģelis uzaicināja sievietes apskatīt vietu, kur Viņš tika guldīts.

Zīmīgi ir tas, ka šīs abas sievietes redzēja, kā Jēzus miesas tika guldītas kapā, un milzīgs akmens tika aizvelts kapam priekšā. Un pēc tam šīs abas sievietes bija pirmās, kuras pasludināja pārsteidzošo vēsti par augšāmcelšanos. Viņām bija jāstāsta mācekļiem, ka Viņš tos satiks Galilejā. Tā kā Viņš bija teicis.

Mūsu Kungs tika ievainots mūsu pārkāpumu dēļ, tagad Viņš ir augšāmcēlies un nāks atkal pie mums, lai nāktu atkal ņemtu mūs pie sevis, tā kā Viņš ir sacījis.


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.