Tava attieksme pret tevi

2020.05.19. | Autors: |

Pieņemt Dieva žēlastību nozīmē pieņemt Dieva piedāvājumu tikt pieņemtam Viņa ģimenē. Mūsu identitāte neietilpst mūsu mantās, talantos, īpašumos un sasniegumos. Tu esi Dieva bērns. Jēzus mūs mācīja Viņu uzrunāt, kā Tēvu. (Latviešu valodā tam vairāk atbilst vārds “Tētis).

Vēstulē Efeziešiem (3:12) ir atgādinājums, ka mums, kas Viņam ticam, dota iespēja tuvoties Dievam bez bailēm un ar paļāvību. Savukārt apustulis Jānis (1Jāņa 4:9-11) mūs pārliecina, ka mēs saņemam īpašas Viņa mīlestības svētības. Jēzus rāda, ka Dieva attieksme pret mums ir daudz sirsnīgāka kā zemes tēvi var parādīt saviem bērniem (Lūk. 11:11-13). Un mēs mantosim Kristus bagātības un valdīšanu kopā ar viņu uz mūžīgiem laikiem (Rom 8:17).

Mums visiem ir viens mīļš Tēvs, kurš apvieno visu cilvēci vienā ģimenē. Šī apziņa nojauc visas rasu, etniskās, sociālā stāvokļa un dzimuma sienas. Sevis slavināšanas vai nevērtēšanas vietā, paļausimies uz Dieva lēmumu.

Ja Dievs mūs mīl, tas nozīmē, ka esam Viņa mīlestības vērti. Dieva žēlastība aicina tevi – nē, pieprasa tevi mainīt savu attieksmi pret sevi…


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.