Iemācies gaidīt

2020.05.29. | Autors: |

Viņš vada pazemīgos uz taisnprātību, māca pazemīgiem viņu ceļu. (Psalms 25:9). Gaidiet Garu. Ja Pēterim un apustuļiem bija vajadzīga Svētā Gara palīdzība, vai mums tā nevajag? Viņi trīs ar pus gadus staigāja kopā ar Jēzu, dzirdēja Viņa svētrunas un redzēja Viņa brīnumus.
Viņi redzēja Kristus ķermeni apraktu kapā un pieceltu no mirušajiem. Viņi redzēja viņa parādīšanos Augšistabā un dzirdēja Viņa norādījumus. Vai viņi nebija saņēmuši vislabāko iespējamos apmācību? Vai tad viņi nebija gatavi? Tomēr Jēzus lika viņiem gaidīt Garu. “Neaizejiet no Jeruzālemes, bet sagaidiet Tēva apsolījumu… Jānis kristīja ar ūdeni, bet jūs pēc nedaudz dienām kristīs Svētajā Garā.” (Apd 1: 4–5). Iemācies gaidīt, klusēt, klausīties Viņa balsī. Lolo klusumu, jūti Viņa pieskārienu. – Vienkārši… tev nekas nav vajadzīgs, tev ir viss! Visas Dieva dāvanas ir tieši tavā tvēriena attālumā.

“Jums, kas gaidāt uz Jēzus Kristus atklāšanos, netrūkst vairs nekādu garīgu dāvanu…” (1 Kor 1: 7 –8),. Tev nav jāsteidzas vai jāsatraucas. Gara vadīta dzīve nekrīt panikā; tā uzticas. Iemācies gaidīt Garu.


Pagaidām komentāru nav
Raksts publicēts kategorijā(s): Ticība

Komentāru RSS (Varat automātiski saņemt komentārus RSS lasītājā!)

Uzrakstiet savu komentāru

Lai komentētu, Jums ir jāautorizējas.